Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Sosuri: Sos Risotto/Paste a la Lauricius

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sos Risotto/Paste a la Lauricius", din categoria "Sosuri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 98kcal
  • 12%Grăsimi 7.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 17.7mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 1.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 7%Proteine 6.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 98
5%
Grasimi 7.2g
12%
Glucide 1.9g
1%
Proteine 6.3g
7%

CZE% Sos Risotto/Paste a la Lauricius pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Sos Risotto/Paste a la Lauricius pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
12%
Glucide:
1%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sos Risotto/Paste a la Lauricius pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Informaţii

  • ulei (50 g)
  • ceapa verde (25 g)
  • ardei capia (50 g)
  • ardei gras verde (50 g)
  • ciuperci (200 g)
  • piept de pui (300 g)
  • bulion (30 g)
  • pulpa rosii (30 g)
  • sare, piper
  • oregano/busuioc
  • apa (350 ml)

Descrierea producător

Se pune la calit ceapa verde cu ardeiul gras si cel capia, toate tocate marunt.

Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si apoi ciupercile (eu am folosit din conserva, cred ca ar fi mai bune proaspete).

Se adauga doua lingurite de bulion dizolvate in 300-400 ml de apa si se lasa la fiert (eu am mai adaugat si putina pulpa de rosii). Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, oregano sau busuioc.

Continutul rezultat este excelent pentru paste sau pentru Risotto cu pui.

La aceste cantitati se poate folosi pentru circa 6 portii paste/orez.

Păreri despre aliment

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: