Mancaruri: Souffle de cod, varianta II
Maxim 6049 kb
- 25 Mar 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Souffle de cod, varianta II
- Discuţie reteta Souffle de cod, varianta II
- peste, cod, souffle
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Souffle de cod, varianta II", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 87.5kcal
- 7%Grăsimi 4.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 16.7mg
- 1%Sodiu 14.8mg
- 1%Carbohidraţi 2.1g
- 0%Fibre 0.1g
- 0%Zaharuri 0g
- 12%Proteine 10.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
7%
1%
12%
CZE% Souffle de cod, varianta II pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Souffle de cod, varianta II pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Souffle de cod, varianta II pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Cod, 360g
- Oua proaspete, 3 bucati
- Ceapa, 100g
- Rosii intregi decojite in suc de rosii, La Grande Famiglia, 400g
- Telemea de bivolita, Traian One, 70g
- Sos de Maioneza Light, cu continut redus de ulei, Gova, 50g
Mod de preparare
Intr-un vas, tapetat cu hartie de copt, asezam fileurile de cod.
Deasupra se taie ceapa inele.
Apoi, se presara telemeaua maruntita cu o furculita si deasupar se pun rosiile.
Se mai repeta procedura si la al doilea strat, incepand cu fileul de cod.
La sfarsit, deasupra se toarna ouale batute spuma.
Se da la cuptor preincalzit.
Cand este aproape gata, cu o lingura se intinde deasupra maioneaza si se presara putin oregano, pentru aroma.
Se mai tine la cuptor, putin, pana cand se formeaza o coaja portocalie.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!