Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Spanac a la Gea

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Spanac a la Gea", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 50.3kcal
  • 2%Grăsimi 1.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 3%Carbohidraţi 7.6g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.5 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 50.3
3%
Grasimi 1.2g
2%
Glucide 7.6g
3%
Proteine 2.3g
3%

CZE% Spanac a la Gea pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Spanac a la Gea pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
2%
Glucide:
3%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Spanac a la Gea pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Spanac, faina alba de grau, ulei de floarea soarelui, usturoi, lapte 1.5%

Mod de preparare

Se fierbe spanacul si se stoarce, apoi se toaca. Separat se caleste usturoiul intr-o lingura de ulei. Cand usturoiul este calit se adauga spanacul peste. Separat se prepara rantasul din faiana alba cu cateva polonice din zeama de spanac si laptele. Se toarna peste spanac, pentru ingrosare. Se adauga sare dupa gust.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
  1. Rallara

    Mi-a plăcut: e exacta portia kcaloriilor.

    Nu mi-a plăcut: eu am folosit unt in schimbul uleiului si nu am pus faina. Mi-a dat 49.2Kcal/100g.-asa il fac eu. Te pup si mersi de reteta Gea!

    14.02.2012, ora 12:32

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: