Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Spuma delicioasa de visine, fara zahar by Didi

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Spuma delicioasa de visine, fara zahar by Didi", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 55.5kcal
  • 2%Grăsimi 1.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 3%Carbohidraţi 6.5g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 5%Proteine 4.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.6 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 55.5
3%
Grasimi 1.3g
2%
Glucide 6.5g
3%
Proteine 4.2g
5%

CZE% Spuma delicioasa de visine, fara zahar by Didi pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Spuma delicioasa de visine, fara zahar by Didi pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
2%
Glucide:
3%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Spuma delicioasa de visine, fara zahar by Didi pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 360 gr visine
  • 2 albusuri ou de gaina
  • 400 gr iaurt Zuzu 3%
  • 2 plicuri de gelatina
  • 1 esenta de rom
  • 10 ml indulcitor

Mod de preparare

Punem visinele la blender.

Iaurtul il ametecam cu gelatina preparata dupa intructiunile de pe plic si il amestecam cu visinele.

Adaugam galbenusul batut spuma si indulcitorul cu esenta.

Punem in forme si dam la rece.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: