Mancaruri: Supa crema de broccoli, conopida si pui
Maxim 6049 kb
- 24 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa crema de broccoli, conopida si pui
- Discuţie reteta Supa crema de broccoli, conopida si pui
- pui, supa, crema, conopida, broccoli
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa crema de broccoli, conopida si pui", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 30.2kcal
- 2%Grăsimi 1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 8.5mg
- 8%Sodiu 203.1mg
- 1%Carbohidraţi 2g
- 3%Fibre 0.9g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 4%Proteine 3.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
2%
1%
4%
CZE% Supa crema de broccoli, conopida si pui pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa crema de broccoli, conopida si pui pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa crema de broccoli, conopida si pui pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare, 367g
- Broccoli, gatit, fiert, scurs de apa, cu sare, 325g
- Smantana 10% grasime, Alba, 100g
- Apa plata, 2000ml
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne si piele, cruda, 246g
- Sare de/pentru masa, 6g
Mod de preparare
- Conopida si broccoli fierte se pun in blender si se mixeaza pana se obtine o masa uniforma densa.
- Se pun 2000 ml de apa la fiert, se sareaza dupa gust.
- Pieptul de pui se taie fasii mici si subtiri si se pune in apa la fiert.
- Cand carnea este gata fiarta, se adauga pasta de conopida-broccoli.
- Se aduce la punctul de fierbere si se fierbe 3-4 minute, adaugand treptat smantana si amestecand continuu.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!