Mancaruri: Supa crema de ciuperci (Slabuta)
Maxim 6049 kb
- 24 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa crema de ciuperci (Slabuta)
- Discuţie reteta Supa crema de ciuperci (Slabuta)
- supa crema, supa, ciuperci
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa crema de ciuperci (Slabuta)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 35.8kcal
- 4%Grăsimi 2.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 2%Sodiu 57.9mg
- 1%Carbohidraţi 3.1g
- 3%Fibre 0.7g
- 2%Zaharuri 0.8g
- 1%Proteine 1.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
4%
1%
1%
CZE% Supa crema de ciuperci (Slabuta) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa crema de ciuperci (Slabuta) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa crema de ciuperci (Slabuta) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- ciuperci champignon crude - 525 gr
- apa plata - 1000 ml
- ceapa - 80 gr
- frisca lichida 10% grasime - 100 gr
- ulei de masline extra virgin - 19.6 ml
Mod de preparare
- Ciupercile se spala si se toaca marunt.
- Ceapa se taie marunt si se pune la calit in 2 linguri medii de ulei de masline.
- Cand ceapa se rumeneste, se adauga ciupercile si se prajesc, la foc mediu, amestecand continuu.
- Se pune tigaia deoparte pentru racit. Cand s-a racit, se da prin blender.
- Apa se pune la fiert, cand da in clocot, se adauga "piure" de ciuperci si se amesteca.
- Se da focul mai mic si treptat se incorporeaza frisca, amestecand continuu.
- Se sareaza dupa gust.
- Se amesteca pana da in clocot, apoi se stinge.
- Supa se serveste cu crutoane.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!