Mancaruri: Supa de sfecla a la grec - francescana
Maxim 6049 kb
- 03 Feb 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa de sfecla a la grec
- Discuţie reteta Supa de sfecla a la grec - francescana
- supa, ciorba, sfecla
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de sfecla a la grec - francescana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 28kcal
- 1%Grăsimi 0.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 4.7g
- 4%Fibre 1.2g
- -%Zaharuri -g
- 1%Proteine 1.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
1%
2%
1%
CZE% Supa de sfecla a la grec - francescana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa de sfecla a la grec - francescana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de sfecla a la grec - francescana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 458 g sfecla
- 140 g ceapa
- 260 g pastarnac
- 150 g morcov
- 2 oua mici
- 150 ml lapte gras
- 1/2 lamaie stoarsa
- sare
Mod de preparare
Se curata, spala si taie legumele dupa preferinta si se pun la fiert in 2 litri apa cu sare.
Dupa ce legumele s-au fiert, acestea se pot pasa cu blenderul si se continua cu modul de preparare de mai jos, dupa ce se pune din nou la foc, sau se pot lasa bucati, dupa cum doriti.
in timp ce fierbe supa, se adauga laptele amestecat cu cele 2 oua, se mai lasa putin sa se coaguleze oul si se adauga zeama de lamaie.
Se mai lasa sa dea un clocot si se opreste.
se condimenteaza dupa preferinte: se poate adauga leustean, patrunjel.
Se serveste cu putina smantana sau iaurt si eventual cu crutoane (supa-crema doar), daca va permite regimul.
Pofta buna.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!