Mancaruri: Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
Maxim 6049 kb
- 01 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
- Discuţie reteta Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
- branza, spanac, mamaliga, tarta, mozzarella
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 131kcal
- 8%Grăsimi 4.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 13%Sodiu 312.6mg
- 7%Carbohidraţi 15.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 8%Proteine 7.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
8%
7%
8%
CZE% Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Branza burduf framantata, Vinca-Lact, 165g
- Spanac tocat portionat, congelat, Gradena, 400g
- Oua proaspete, Tip, 106g
- Mamaliga dietetica (gatita) a la Slabuta, 1100g
- Mozzarella, Real Quality, 75g
- Sare de/pentru masa, 6g
- Piper negru, 0.5g
Mod de preparare
- Se prepara mamaliga.
- Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza mamaliga, nivelandu-se cu mana.
- Se face o adancitura in mijloc pentru a se putea pune umplutura de spanac si branza.
- Se aseaza branza de burduf maruntita.
- Deasupra se pune spanacul decongelat si scurs de apa.
- Se sareaza si pipereaza.
- Peste spanac se toarna ouale batute bine.
- Peste, se aseaza mozzarella taiata rondele.
- Se da la cuptor la foc mediu, pentru 40 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!