Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta"

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 85.9kcal
  • 3%Grăsimi 1.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 11.4mg
  • 0%Sodiu 11.4mg
  • 4%Carbohidraţi 10g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 8%Proteine 6.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 85.9
4%
Grasimi 1.8g
3%
Glucide 10g
4%
Proteine 6.6g
8%

CZE% Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
3%
Glucide:
4%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Mod de preparare

Preparare "blat"

In primul rand se prepara "blatul".

Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua.

Se amesteca bine pana la omogenizare.

Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt.

Se rastoarna compozitia si se da la cuptor, pe foc mediu pana este gata. (~30 minute)

Dupa ce este gata, se pune blatul deoparte la racit.

Preparare crema

Praful de budinca se amesteca cu 6 linguri de lapte rece si 30 gr fructoza. Se amesteca bine, pana la omogenizarea compozitiei.

Restul de lapte se pune pe foc pana cand da in clocot.

Cand laptele a fiert, se da focul foarte mic si se adauga incet compozitia de budinca, amestecand continuu, ca sa nu se formeze cocolase. La sfarsit se adauga jumatate din cantitatea de mure.

Se mai tine pe foc cam 2-3 minute, amestecand continuu.

Preparare prajitura

Blatul se scoate incet pe un platou din forma in care a copt. Hartia de copt se arunca.

Forma se tapeteaza cu folie alimentara, lasand margini mai lungi.

Se aseaza inapoi blatul, iar deasupra se toarna crema tocmai pregatita.

Deasupra se aseaza restul de mure si se da la frig pentru 2-3 ore, ca sa se inchege bine crema.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: