Mancaruri: Tarta cu urda si menta "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 06 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta cu urda si menta "Slabuta"
- Discuţie reteta Tarta cu urda si menta "Slabuta"
- urda, tarta, menta, cheesecake
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta cu urda si menta "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 178.9kcal
- 17%Grăsimi 10.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 87.9mg
- -%Sodiu -mg
- 5%Carbohidraţi 11.2g
- 1%Fibre 0.3g
- -%Zaharuri -g
- 11%Proteine 10g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
17%
5%
11%
CZE% Tarta cu urda si menta "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta cu urda si menta "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta cu urda si menta "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- stafide - 120 gr
- esenta de vanilie, imitatie, fara alcool - 4 gr (1 lingurita)
- menta, proaspata - 42 gr
- miez (fulgi) de nuca de cocos - 30 gr
- seminte de mac - 10 gr
- urda (ricotta) de oaie - 1960 gr
- fructoza - 120 gr
- ou de gaina - 8 bucati
- chefir 1% grasime - 400 ml
Mod de preparare
- Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma.
- Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate.
- Menta se amesteca cu urda.
- Se adauga stafidele.
- Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt si se rastoarna compozitia obtinuta.
- Deasupra se presara fulgii de cocos si semintele de mac.
- Se da la cuptor pentru 120 minute, foc mediu.
- Se serveste rece.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!