Mancaruri: Tocanita de soia cu fasole verde, de post
- 18 Dec 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tocanita de soia cu fasole verde, de post
- Discuţie reteta Tocanita de soia cu fasole verde, de post
- soia, fasole, fasole verde, tocanita, post
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tocanita de soia cu fasole verde, de post", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 63.9kcal
- 4%Grăsimi 2.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 2%Sodiu 59.9mg
- 2%Carbohidraţi 5.8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 6%Proteine 5.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
4%
2%
6%
CZE% Tocanita de soia cu fasole verde, de post pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tocanita de soia cu fasole verde, de post pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tocanita de soia cu fasole verde, de post pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- ulei de masline extra virgin - 29.4 ml (3 linguri supa)
- ceapa - 170 gr
- soia granule (negatita/nefiarta) - 100 gr
- fasole, pastai, verde, congelate, toate soiurile, negatite - 630 gr
- sare de/pentru masa - 2 gr
- rosii pasate - 300 gr
Mod de preparare
- Granulele de soia se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se pun deoparte.
- Se ia o tigaie, se pune pe foc impreuna cu uleiul de masline si ceapa tocata marunt.
- Cand ceapa devine rumena se adauga soia fiarta.
- Se amesteca si se lasa la foc mic sa se innabuse.
- Se sareaza dupa gust.
- Se adauga fasolea verde, se amesteca si se tine pe foc mediu cam 10 minute.
- Apoi, se adauga rosiile pasate si se da focul mic, pana este gata tocanita.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!