Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tochitura din organe de porc si ciolan afumat a la Lili

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tochitura din organe de porc si ciolan afumat a la Lili", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 165kcal
  • 13%Grăsimi 8.1g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 5mg
  • 1%Carbohidraţi 3.2g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 21%Proteine 18.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 165
8%
Grasimi 8.1g
13%
Glucide 3.2g
1%
Proteine 18.7g
21%

CZE% Tochitura din organe de porc si ciolan afumat a la Lili pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tochitura din organe de porc si ciolan afumat a la Lili pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
13%
Glucide:
1%
Proteine:
21%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tochitura din organe de porc si ciolan afumat a la Lili pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • rinichi porc - 600 gr.
  • ficat porc - 1250 gr.
  • splina porc - 650 gr.
  • ciolan porc afumat - 600 gr.
  • 1 borcan rosii in bulion
  • 5 catei usturoi
  • condimente, sare

Mod de preparare

Se taie in bucati mici ciolanul afumat si organele de porc.

Se caleste ciolanul in putina apa, pina fierbe si lasa grasime, apoi se adauga organele de porc.

Dupa ce s-au rumenit usor se adauga rosiile in bulion maruntite si sucul de rosii.

Se lasa sa fiarba bine, se adauga o cana de apa si se tine pe foc pina ciolanul devine foarte moale.

La sfarsit se adauga condimentele si usturoiul pisat. Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: