Mancaruri: Tort de branza, zmeura si capsuni a la sherpika
Maxim 6049 kb
- 03 Jul 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tort de branza, zmeura si capsuni
- Discuţie reteta Tort de branza, zmeura si capsuni a la sherpika
- desert, branza, prajitura, tort, zmeura
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tort de branza, zmeura si capsuni a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 112.4kcal
- 8%Grăsimi 5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 0.4mg
- 3%Carbohidraţi 7.5g
- 10%Fibre 2.7g
- 5%Zaharuri 2.3g
- 9%Proteine 7.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
8%
3%
9%
CZE% Tort de branza, zmeura si capsuni a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tort de branza, zmeura si capsuni a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tort de branza, zmeura si capsuni a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Branza de vaci: 850g
- Zmeura: 530g
- Capsuni: 537g
- Lapte Covalact (1.5% grasime): 300ml
- Stevie, indulcitor lichid: 10ml
- Esenta de vanilie: 15ml
- Psyllium, seminte, Solaris: 20g
Mod de preparare
Se amesteca cu blenderul zmeura, branza si laptele.
Se adauga indulcitorul, esenta de vanilie si semintele de psyllium, apoi trei sferturi din capsuni taiate in bucati (un sfert din capsuni se pastreaza pentru decor).
O forma de tort cu fund detasabil se imbraca in folie alimentara, se toarna compozitia si se da la rece cateva ore sau peste noapte.
Se rastoarna pe un platou, se indeparteaza folia si se decoreaza cu restul de capsuni si frunze de menta.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!