Mancaruri: Varza calita cu carne tocata de vita la cuptor, Cetateregala
Maxim 6049 kb
- 07 Dec 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Varza calita cu carne tocata de vita la cuptor
- Discuţie reteta Varza calita cu carne tocata de vita la cuptor, Cetateregala
- carne, varza, vita, carne tocata, varza calita
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Varza calita cu carne tocata de vita la cuptor, Cetateregala", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 102.3kcal
- 10%Grăsimi 6.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- -%Sodiu -mg
- 3%Carbohidraţi 7.4g
- 9%Fibre 2.4g
- 5%Zaharuri 2.7g
- 7%Proteine 5.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
10%
3%
7%
CZE% Varza calita cu carne tocata de vita la cuptor, Cetateregala pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Varza calita cu carne tocata de vita la cuptor, Cetateregala pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Varza calita cu carne tocata de vita la cuptor, Cetateregala pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 546g, carne tocata de vita
- 1600g, 2 capatani de varza proaspata
- 10ml ulei Floriol
- 209g, ceapa
- 3g piper alb
- 3g cimbru
- 3g maghiran
- 200 ml bulion
- o lingura sare
- 1-3 foi de dafin
Mod de preparare
Se taie fideluta varza, intre timp se caleste ceapa cu carnea tocata de vita.
Se adauga varza peste ceapa calita cu carne si se amesteca.
Se pun mirodeniile si se tine pe focul aragazului amestecand continuu cam 10 minute.
Se da la cuptor cam 15 minute si se aduaga ulterior bulionul, se mai tine 10 minute si e gata!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!