Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Varza calita

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Varza calita", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 180kcal
  • 20%Grăsimi 12.62g
  • 0%Grăsimi saturate 0g
  • Grăsimi polinesaturate 0g
  • Grăsimi mononesaturate 0g
  •  Colesterol 0mg
  • 73%Sodiu 1744.55mg
  • 7%Carbohidraţi 15.8g
  • 21%Fibre 5.77g
  • 0%Zaharuri 0g
  • 4%Proteine 3.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 180
9%
Grasimi 12.62g
20%
Glucide 15.8g
7%
Proteine 3.2g
4%

CZE% Varza calita pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Varza calita pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
20%
Glucide:
7%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Varza calita pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII:

  • 1 varza de marime mijlocie (800-900 g) 
  • 50 ml ulei 
  • 1/2 lamiie sau otet 
  • marar 
  • 1 ceapa 
  • sare si piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:
  1. Se curata varza, se taie in jumatate si apoi fideluta, se presara 1 lingurita de sare, se amesteca bine si se lasa 30 minute; Se taie marunt ceapa, se caleste ulei, cca 2-3 minute, la foc mic;
  2. Se pune imediat peste ceapa, varza bine stoarsa in pumni, se amesteca, adaugind 3-4 linguri cu apa si un virf de cutit de piper, dupa care se acopera si se lasa 30 minute la foc mic, amestecind din cind in cind, ca sa nu se prinda de vas, pana cand se inmoaie bine;
  3. Se mai adauga putina apa, daca este nevoie, cand este gata, apa trebuie sa fie complet scazuta;
  4. Se da putin la cuptor, pana cand se rumeneste putin, amestecind si acolo, din cand in cand, ca sa nu se arda;
  5. Cand este gata, se adauga marar tocat si facultativ, piper macinat.

Mod de preparare

Momentan nu există o descriere pentru "Varza calita"

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
  1. yor

    Mi-a plăcut: are gustul bun si este mincarea perfecta pt prinz cind vrei sa slabesti

    Nu mi-a plăcut: ca trebuie sa toc la ea

    15.09.2010, ora 21:33

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: