Mancaruri: Vinete la gratar
Maxim 6049 kb
- 23 Mar 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Vinete la gratar
- Discuţie reteta Vinete la gratar
- vinete, gratar, ulei masline
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Vinete la gratar", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 80kcal
- 11%Grăsimi 7g
- 5%Grăsimi saturate 0.9g
- Grăsimi polinesaturate 0.7g
- Grăsimi mononesaturate 5g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 4.7g
- 10%Fibre 2.8g
- 4%Zaharuri 1.9g
- 1%Proteine 0.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
11%
2%
1%
CZE% Vinete la gratar pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Vinete la gratar pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Vinete la gratar pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
vinete, ulei de masline
Mod de preparare
se taie vinetele rondele de cca 1 cm, se sareaza si se lasa 15-20 minute in castron. Se ung cu putin ulei si se pun pe gratar.
Se pot pune pe gratar fara ulei sau marinate (in combinatie cu alte legume) cu o zi inainte intr-un amestec facut din 2 linguri de ulei, 2 de suc de lamaie, 2 catei de usturoi, rozmarin sau busuioc.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!