Mancaruri: Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta
Maxim 6049 kb
- 05 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta
- Discuţie reteta Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta
- branza, vinete, mozzarella, gratin, burduf
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 104.2kcal
- 11%Grăsimi 6.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 2%Sodiu 51.2mg
- 2%Carbohidraţi 4.6g
- 6%Fibre 1.8g
- 3%Zaharuri 1.4g
- 9%Proteine 7.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
11%
2%
9%
CZE% Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Vinete, 590g
- Branza burduf framantata, Vinca-Lact, 250g
- Mozzarella, Real Quality, 97g
- Ceapa, 123g
- Pulpa de rosii taiate cubulete, La Grande Famiglia, 400g
- Rosii, rosii, coapte, crude, 134g
Mod de preparare
- Vinetele se curata de coaja si se taie felii (de-a lungul).
- Intr-o tigaie de teflon se caleste ceapa in 2 linguri ulei. Cand ceapa este rumena se adauga vinetele felii si se amesteca incet, se tine pe foc cam 10 minute.
- Se ia un vas de yena si se aseaza primul strat de vinete, deasupra se presara branza de burduf si rosii taiate cubulete.
- Apoi - al doilea strat de vinete, rosii si branza.
- Ultimul strat se acopera de rosii coapte, taiate felii, si mozzarella razuita.
- Se da la cuptor pentru 60 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!