Mancaruri: Vinete umplute cu ciuperci (barcute) by Anorien
Maxim 6049 kb
- 27 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Vinete umplute cu ciuperci
- Discuţie reteta Vinete umplute cu ciuperci (barcute) by Anorien
- ciuperci, vinete, vinete umplute
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Vinete umplute cu ciuperci (barcute) by Anorien", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 67.4kcal
- 3%Grăsimi 2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 4%Carbohidraţi 9.8g
- -%Fibre -g
- 7%Zaharuri 3.6g
- 5%Proteine 4.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
3%
4%
5%
CZE% Vinete umplute cu ciuperci (barcute) by Anorien pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Vinete umplute cu ciuperci (barcute) by Anorien pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Vinete umplute cu ciuperci (barcute) by Anorien pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 2 vinete mari (cca 840 gr)
- o ceapa mica (50 gr)
- 225 gr ciuperci
- o rosie medie
- 10 ml ulei
- 85 gr urda de vaca
- 3 gr marar
- 3 gr patrunjel
Mod de preparare
1. Se taie vinetele intregi in doua, fara sa se curete coaja. Se scobesc in mijloc de miez. Se sareaza. Miezul se taie marunt.
2. Se curata ciupercile si se taie marunt.
3. Se caleste miezul de vinete in 5 ml ulei
4. Se caleste ceapa in alta tigaie in 5 ml ulei, apoi se adauga si ciupercile si se lasa pana se inmoaie putin.
5. Se adauga si miezul de vinete peste ciuperci si o rosie decojita taiata cubulete. Se lasa la foc mic cca 10 min, amestecandu-se des, pana scade apa din tigaie. Se adauga patrunjel si marar.
6. Se sterg jumatatile de vinete de apa lasata de sare si se umplu cu compozitia din tigaie. Deasupra se presara urda de vaca.
7. Se dau barcutele la cuptor pt 30-40 de min pana se inmoaie coaja.
Fiecare barcuta cantareste cca 170 gr fara coaja.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!