Calorii pentru tocanita
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Tocanita de soia cu ciuperci si morcovi, AncaAdăugat de Anca M, în Mancaruri cu legume - (nu sunt păreri)
Se curăţă morcovii şi se pun la fiert pană cand sunt moi, aprox. 30-40 de minute. Cartofii (tăiaţi cuburi) pot fi adăugaţi după primele 15 minute, din vreme ce necesită un timp mai scurt de ...
Calorii: 67, Grăsimi: 1.2, Carbohidraţi: 7.9, Proteine: 4.9, Fibre: 1.1, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favoriteDe post - Tocanita de puiAdăugat de alyy, în Mancaruri cu carne - (nu sunt păreri)
se toaca ceapa,morcovi,usturoiul,ceapa verde,rosia,apoi se prajeste in ulei de masline si se adauga puiul taiat se mai adauga putina apa si se lasa sa fiarba.
Calorii: 66.2, Grăsimi: 5, Carbohidraţi: 3.7, Proteine: 1.5, Fibre: 0.4, Sodiu: 3.4Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Tocana de naut, masline, fasole verdeAdăugat de Tina, în Mancaruri cu legume - (nu sunt păreri)
Ceapa se caleste in ulei cu apa. Se adauga nautul, fasolea, ardeii. Se adauga, apoi, maslinele, pasta de tomate, se baga la cuptor pana se rumenesc.
Calorii: 50.1, Grăsimi: 1.3, Carbohidraţi: 7.8, Proteine: 1.8, Fibre: 2.4, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favoriteDe post - Stufat - tocanita de miel cu ceapaAdăugat de Liliopi, în Mancaruri cu carne - (nu sunt păreri)
Se fierbe carnea, cand este gata se rumeneste in ulei, se adauga ceapa uscata si delikatul. Cand ceapa devine sticloasa se pune o lingura boia dulce, se caleste pana ceapa devine o pasta, apoi se adauga ...
Calorii: 104.8, Grăsimi: 5, Carbohidraţi: 4.8, Proteine: 10, Fibre: -, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Tocanita de ciuperci a la GeaAdăugat de Gea, în Mancaruri cu legume - (nu sunt păreri)
Se caleste ceapa, se pun apoi ciupercile fierte la calit mpreuna cu ceapa. Faina se amesteca separat cu laptele si apa si se toarna peste ciuperci. Inainte de a se stinge focul se pune smantana.
Calorii: 85, Grăsimi: 4.8, Carbohidraţi: 8.5, Proteine: 2.2, Fibre: -, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Tocanita de praz cu piept de puiAdăugat de roxana1985, în Mancaruri cu carne - (nu sunt păreri)
Se spala prazul si morcovul se taie bucati se pune in oala, la fel si pieptul de pui se pun 2 cesti de apa si se da la foc mic, cam 30 de min, se ...
Calorii: 53.9, Grăsimi: 0.5, Carbohidraţi: 6.4, Proteine: 6, Fibre: -, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Tocanita de ceapa cu linte si pulpa de mielAdăugat de azra, în Mancaruri cu carne - (nu sunt păreri)
se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga apa si carnea si dupa ce este fiarta se pun ciupercile si lintea. apoi se presara cu sare si piper si se pun 2 lingurite de bulion pentru ...
Calorii: 162, Grăsimi: 10.1, Carbohidraţi: 9.3, Proteine: 12.4, Fibre: 0.4, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Tocanita cu dovlecei si cartofiAdăugat de alinutza656, în Mancaruri cu legume - (nu sunt păreri)
Se taie ceapa fin si se caleste in uleiul de masline cu putina apa.SE taie cartofii cubulete si se pun peste ceapa.Se pune apa cat sa ii acopere putin.Mai apoi se adauga dovlecei cubulete si ...
Calorii: 53.2, Grăsimi: 1.1, Carbohidraţi: 9, Proteine: 1.9, Fibre: 1.4, Sodiu: 0Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Tocanita de cartofi cu carne de curcan pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia AurAdăugat de Bread Pitt, în Mancaruri cu carne - (nu sunt păreri)
Se pune uleiul in cratita, se prăjesc ceapa, ardeii si cartofii, adaugand piperul cayenne. Se stinge cu apa pana la grosimea dorita a mancarii. Carnea de curcan a fost fiarta in supa care este felul I. ...
Calorii: 117.4, Grăsimi: 6.4, Carbohidraţi: 9.5, Proteine: 5.5, Fibre: 1.3, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Tocanita de legume cu piept de pui, MihaelaAdăugat de mikaelaflo, în Mancaruri cu carne - (nu sunt păreri)
Se prepara pieptul de pui la teflon, putin rumenit. Separat se pun la fiert in putina apa legumele taiate cubulete, impreuna cu foile de dafin, piperul boabe, sarea. Cand morcovul este aproape fiert, se adauga puiul taiat ...
Calorii: 69, Grăsimi: 0.8, Carbohidraţi: 6.2, Proteine: 9.2, Fibre: 1.3, Sodiu: 8.7Adaugă în meniuAdaugă la favorite