Peste: Somn, crescatorie, proaspat, crud
Maxim 6049 kb
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Subiecte similare în forum
- Somn cu legume la cuptor
Scris de gagu la 30 oct 2010 16:51:18
Discutie despre reteta Somn cu legume la cuptor, oferita de gagu. INGREDIENTE: morcov 200 g cartofi 1000 g pastarnac 100g rosii 300g... - Somn marinat cu legume
Scris de CrisetenO la 07 dec 2010 16:52:38
Salutari! Inca o reteta de peste marinat la cuptor pe care am incercat-o cand am intrat in panica de idei pentru dezlegarea la peste. Am gasit la... - Ciorba de somn hipoglucidica
Scris de Elenka la 08 iun 2011 23:01:44
Discutie despre reteta Ciorba de somn hipoglucidica, oferita de Elenka. INGREDIENTE: 400g somn dezosat taiat cuburi 500g cartof dulce curatat... - Transpiratia in somn
Scris de basalic gina la 23 nov 2011 09:27:54
Buna dimineata slabutelor>:D<>:D< Am si o problema si as vrea sa stiu si parerea voastra ..... de cateva zile transpir noaptea...ma trezesc ... - Maria Full of grace (2004)
Scris de Slabuta la 03 apr 2011 14:35:33
Este un film foarte "crud" despre lumea in care traiesc unii oameni... :( Merita toata atentia. Y3aW_FjX9o0 - Cat mai multe legume.
Scris de mishutza la 15 nov 2010 11:28:10
Fetelor,cum faceti sa mancati cat mai des si cat mai variat legume?Pentru mine e un chin la fel de mare ca si abtinutul de la mancat dulciuri.Imi dau... - Chiftelute cu peste a la Slabuta
Scris de Slabuta la 25 iun 2010 18:34:05
Discutie despre reteta Chiftelute cu peste a la Slabuta, oferita de slabuta. INGREDIENTE: Macrou file, 675g Piper negru, 0.63g Sare de/pentru... - Ciorba de peste
Scris de Andraa la 12 apr 2010 14:47:02
Discutie despre reteta Ciorba de peste, oferita de Andraa. INGREDIENTE: 200g peste fara os, 400g amestec legume pentru ciorba, 100g morcovi, 30g... - Peste Florentine
Scris de Roxana la 05 iun 2009 16:58:39
Peste Florentine Ingrediente: 750 de grame de file de peste 280 de grame de spanac 225 de grame de branza cheddar (rasa) 2 linguri de... - Peste la cuptor (lasagna de peste)
Scris de Slabuta la 31 mar 2009 11:14:06
Ingrediente: Peste (cod, salau) Morcovi Ceapa Rosii Smantana Sare, piper - Peste cu legume la tigaie
Scris de Slabuta la 13 apr 2009 13:28:21
Aveam niste cod in frigider si m-am gandit ca trebuie sa fac ceva cu el ca se strica. :) Deci, ingrediente pentru 2 portii: 300 grame Cod... - Peste la cuptor cu sos marinat
Scris de Slabuta la 13 apr 2009 13:47:43
Ingrediente: 1kg. peste (proaspat sau congelat)- eu am folosit macrou , 80ml. otet , 50ml. ulei, 200ml. apa, 150ml suc de rosii mai... - Bors peste
Scris de nicol30 la 02 oct 2009 22:03:24
Discutie despre reteta Bors peste, oferita de nicol30. --------------------------------------------------------------------------------------... - Duo-salata cu dovleac placintar crud
Scris de Tina la 26 sep 2010 19:15:08
- 1 piersica - 1 felie dovleac crud - scortisoara - Nedormitul ingrasa?
Scris de sandymihaica la 04 sep 2009 23:05:49
am o intrebare nedormitul ingrasa?:| - Peste la gratar de aragaz
Scris de Slabuta la 03 iul 2010 23:48:18
Discutie despre reteta Peste la gratar de aragaz, oferita de slabuta. INGREDIENTE: hering congelat sau proaspat - 405 gr (2 bucati) ceapa... - Peste la Kukta
Scris de Alinka la 17 mai 2011 20:30:45
Discutie despre reteta Peste la Kukta, oferita de Alinka. INGREDIENTE: 1 kg de peste mic 2 cepe mari jumatate de litru de bulion 4 linguri... - Peste la cuptor
Scris de angel26 la 27 feb 2011 16:49:13
Discutie despre reteta Peste la cuptor, oferita de angel26. INGREDIENTE: Peste file: 60g macrou, 60g cod, 60g merluciu 25g ardei 40g cascaval... - Scazatura de peste
Scris de sweetgagi la 28 oct 2011 20:27:23
Discutie despre reteta Scazatura de peste, oferita de sweetgagi. INGREDIENTE: biban, 300g morcov, 300g telina, 200g pastarnac, 200g... - Peste sub "Suba"
Scris de Red_Rose la 21 dec 2009 06:28:45
Discutie despre reteta Peste sub "Suba", oferita de Red_Rose. INGREDIENTE: Pestele sarat sau afumat se pune taiat marunt pe farfurie ,apoi radem...