Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Păreri

Fructe: Pepene galben

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Păreri despre aliment

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-2 din total 2
 1. rroxi44

  Mi-a plăcut: Imi place pentru gustul său puternic aromat, pentru faptul că este hipocaloric, că este bun pentru stomac (fiind mult timp unul dintre puţinele pe care le-am putut manca, eu avand gastrită), pentru că este diuretic şi pentru că îmi dă o stare de bine, de concediu.

  Nu mi-a plăcut: Că trebuie să mă opresc la o singură felie :), că nu este la fel de bun în tot cursul anului chiar dacă este de găsit în mall-uri.

  29.06.2016, ora 21:42
 2. supermire83

  Mi-a plăcut: Pepenele galben contine 88,5 la suta apa, 0,6 la suta albumine, 9,6 la suta hidrati de carbon, 0,6 la suta fibre alimentare, acizi organici liberi, potasiu, fier, vitaminele C, PP, B, caroten, acid folic, magneziu, fosfor, calciu. Pepenele galben are o influenta binefacatoare in cazurile de ateroscleroza, hemoroizi, in bolile de rinichi, in cele ale sistemului cardiovascular. Sucul de pepene galben potoleste foarte bine setea si calmeaza sistemul nervos, are actiune diuretica si este un purgativ usor. Din cele mai vechi timpuri, pepenele galben este folosit in bolile de stomac si in afara de aceasta se considera ca imbunatateste dispozitia psihica in timpul depresiilor. Semintele de pepene galben fierte in lapte sint recomandate impotriva pietrelor in vezica biliara. In absenta unor recomandari speciale, sucul de pepene galben este indicat de trei ori pe zi, inainte de masa, adaugind intr-un pahar de suc o lingura de miere. Consumul fara masura al pepenelui galben nu este recomandat, pentru ca acest lucru poate conduce la diaree si dureri de stomac.

  Nu mi-a plăcut: nu ma pot abtine sa nu pap cel putin o felie..hihihihi

  31.07.2012, ora 12:07

Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: