Mancaruri: Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze
Maxim 6049 kb
- 09 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze
- Discuţie reteta Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze
- capsuni, budinca, vanilie, coacaze
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 70.7kcal
- 0%Grăsimi 0.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 4.5mg
- 6%Carbohidraţi 15.1g
- 1%Fibre 0.2g
- 25%Zaharuri 12.4g
- 3%Proteine 2.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
0%
6%
3%
CZE% Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- praf de budinca de vanilie - 40 gr
- praf de budinca de capsuni - 40 gr
- lapte degresat - 1000 ml
- coacaze proaspete sau congelate - 130 gr
- fructoza - 60 gr
Mod de preparare
- Praful de budinca de vanilie se amesteca cu 30 gr de fructoza si 4 linguri de lapte.
- Separat, praful de budinca de capsuni se amesteca tot cu 30 gr de fructoza si 4 linguri de lapte.
- Laptele ramas (din 1000 ml) se pune pe foc. Cand incepe sa fiarba se ia de pe foc. Se imparte in 2 cantitati egale.
- O parte din laptele fiert se amesteca cu budinca de vanilie
- Se pune la foc mic si se amesteca continuu, cam 2 minute.
- Intr-o forma de budinca, spalata in apa rece, se toarna compozitia obtinuta. Se pune deoparte.
- Laptele ramas se amesteca cu budinca de capsuni. Se pune la foc mic si se amesteca continuu, cam 2 minute.
- Se toarna peste budinca de vanilie.
- Deasupra se pun coacazele negre si se lasa la intarit.
- Dupa 3-4 ore, se rastoarna budinca si poate fi servita.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!