Mancaruri: Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)
Maxim 6049 kb
- 02 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)
- Discuţie reteta Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)
- branza, mozzarella, conopida, gratin
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 145.4kcal
- 16%Grăsimi 9.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 40.6mg
- 6%Sodiu 155.8mg
- 2%Carbohidraţi 4.6g
- 5%Fibre 1.4g
- 6%Zaharuri 2.8g
- 13%Proteine 11.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
16%
2%
13%
CZE% Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Conopida, proaspata, 515g
- Lapte de vaca ecologic, integral semidegresat 1,5%, Real Bio, 250ml
- Mozzarella, Real Quality, 140g
- Branza burduf framantata, Vinca-Lact, 170g
- Ou de gaina, 90g (2 bucati)
- Piper negru, 0.2g
Mod de preparare
- Conopida se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu sare, pentru 5 minute.
- Se scoate si se lasa la racit.
- Se ia un vas de yena, se aseaza conopida fiarta, deasupra se presara branza de burduf maruntita.
- Apoi, iar un strat de conopida si un strat de branza.
- Deasupra se toarna laptele si ouale batute spuma.
- Se sareaza si pipereaza.
- Se da la cuptor pentru 40 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: este foarte delicioasa si usoara :) si usor de preparat
Nu mi-a plăcut: nimic de spus aici
16.10.2010, ora 19:30Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!