Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta)

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 138kcal
  • 8%Grăsimi 5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 57.4mg
  • 7%Sodiu 161.1mg
  • 1%Carbohidraţi 2.4g
  • 2%Fibre 0.6g
  • 1%Zaharuri 0.6g
  • 19%Proteine 16.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 138
7%
Grasimi 5g
8%
Glucide 2.4g
1%
Proteine 16.5g
19%

CZE% Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
8%
Glucide:
1%
Proteine:
19%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Crap, crud, curatat, 870g
  • Rozmarin, proaspat, 1.7g (2 crengute)
  • Sare de/pentru masa, 3g
  • Ciuperci champignon crude, 350g
  • Vin alb demi-dulce, 250ml
  • Apa plata, 125ml
  • Praf (pudra) de usturoi, 1.55g

Mod de preparare

Crapul se spala, se incizeaza longitudinal. se sareaza si se aseaza intr-un vas yena.

In incizii se pun crengutele de rozmarin.

Deasupra se pun ciupercile.

Se sareaza si se presara usturoi pudra.

Se amesteca vinul cu apa si se toarna deasupra.

Se da la cuptor, la foc mediu, pentru 45 minute.

 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: