Mancaruri: Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta)
Maxim 6049 kb
- 28 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor
- Discuţie reteta Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta)
- vin, crap, ciuperci
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 138kcal
- 8%Grăsimi 5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 57.4mg
- 7%Sodiu 161.1mg
- 1%Carbohidraţi 2.4g
- 2%Fibre 0.6g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 19%Proteine 16.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
8%
1%
19%
CZE% Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Crap cu ciuperci, in vin, la cuptor (Slabuta) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Crap, crud, curatat, 870g
- Rozmarin, proaspat, 1.7g (2 crengute)
- Sare de/pentru masa, 3g
- Ciuperci champignon crude, 350g
- Vin alb demi-dulce, 250ml
- Apa plata, 125ml
- Praf (pudra) de usturoi, 1.55g
Mod de preparare
Crapul se spala, se incizeaza longitudinal. se sareaza si se aseaza intr-un vas yena.
In incizii se pun crengutele de rozmarin.
Deasupra se pun ciupercile.
Se sareaza si se presara usturoi pudra.
Se amesteca vinul cu apa si se toarna deasupra.
Se da la cuptor, la foc mediu, pentru 45 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!