Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Crevete cu spanac "Slabuta"

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Crevete cu spanac "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 68.5kcal
  • 6%Grăsimi 3.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 16.1mg
  • 12%Sodiu 294.5mg
  • 1%Carbohidraţi 2.5g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 8%Proteine 6.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 68.5
3%
Grasimi 3.7g
6%
Glucide 2.5g
1%
Proteine 6.6g
8%

CZE% Crevete cu spanac "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Crevete cu spanac "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
6%
Glucide:
1%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Crevete cu spanac "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Ulei de masline extra virgin, 32.8ml
  • Spanac congelat, 800g
  • Crevete fierte congelate (in coaja), 286g
  • Ou de gaina, 45g
  • sare
  • Ceapa, 160g
  • Lapte UHT degresat 0,5% grasime, 150ml
  • Usturoi, 7g

Mod de preparare

  1. Crevetele trecute la gramaje sunt pentru carne curata, fara coaja.
  2. Se ia o tigaie, se pune ulei si ceapa la incins. Se amesteca, cand ceapa devine rumena, se adauga spanacul.
  3. Se tine pe foc mic, la innabusit, pentru 20 minute, amestecand din cand in cand.
  4. Se sareaza dupa gust.
  5. Se adauga lapte si oul batut, se amesteca.
  6. Se adauga carnea de crevete.
  7. Se mai tine pe foc cam 10 minute.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: