Mancaruri: Ghiveci cu legume congelate, fara sare si bulion, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur
Maxim 6049 kb
- 03 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ghiveci
- Discuţie reteta Ghiveci cu legume congelate, fara sare si bulion, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur
- legume, sare, ghiveci, bulion
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ghiveci cu legume congelate, fara sare si bulion, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 71.6kcal
- 5%Grăsimi 3.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 0mg
- 3%Carbohidraţi 8.3g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 2%Proteine 2.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
5%
3%
2%
CZE% Ghiveci cu legume congelate, fara sare si bulion, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ghiveci cu legume congelate, fara sare si bulion, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ghiveci cu legume congelate, fara sare si bulion, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Cartofi 1000 g
- ceapa 600 g
- usturoi 40 g
- ulei de masline 200 ml
- mazare 820 g
- broccoli 400 g
- vinete 400 g
- morcovi 600 g
- conopida 450 g
- legume taiate bucati 1000 g
- mixt de ciuperci 300 g (ingredientele congelate apar in baza de date slabute.ro)
Mod de preparare
Cartofii se taie discuri si se prajesc in prealabil.
Se scot si, in ulei, se prajeste usor ceapa, apoi se adaugă, pe rand, legumele.
Ultimul e usturoiul (zdrobit). Se condimenteaza cu praf de chili (sau boia dulce) si piper de Cayenne.
Nu contine bulion, fiind destinata celor cu grupa sanguina B III.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!