Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Inghetata dietetica de dovleac "Slabuta"

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Inghetata dietetica de dovleac "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 148.8kcal
  • 16%Grăsimi 9.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 72.3mg
  • 2%Sodiu 44.4mg
  • 5%Carbohidraţi 13g
  • 1%Fibre 0.3g
  • 10%Zaharuri 5.1g
  • 3%Proteine 2.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 148.8
7%
Grasimi 9.7g
16%
Glucide 13g
5%
Proteine 2.5g
3%

CZE% Inghetata dietetica de dovleac "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Inghetata dietetica de dovleac "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
16%
Glucide:
5%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Inghetata dietetica de dovleac "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Pentru 16 portii:

 

  • frisca lichida 26% grasime - 500ml
  • zahar brut din trestie de zahar Bio - 90g (10 lingurita, fara varf)
  • lapte de consum semidegresat 1.5% grasime - 500ml
  • praf (pudra) ghimbir macinat - 1 lingurita
  • praf (pudra) de nucsoara macinata - 1/2 lingurita, fara varf
  • praf (pudra) scortisoara macinata - 2 lingurite, fara varf
  • esenta de vanilie - 2 lingurite, fara varf
  • dovleac crud - 510g
  • galbenus de ou, crud, proaspat - 6 bucati 

 

Mod de preparare

  • Frisca, laptele, zaharul, ghimbirul, scortisoara si nucsoara macinata se pun intr-un vas pe foc mic.
  • Nu se atinge punctul de fierbere!
  • Galbenusurile se bat cu blender.
  • Se iau cateva linguri din vasul care este pe foc si se adauga in spuma de galbenusuri. Se amesteca.
  • Apoi, acest amestec se adauga celui de pe foc. Se amesteca bine, compozitia trebuie sa se ingroase. Nu se ajunge la fierbere!
  • Se adauga dovleacul facut piure cu ajutorul unui robot. Se amesteca. Se tine inca putin pe foc, iar apoi se pune deoparte la racit.
  • Inainte de a pune la congelator, se adauga esenta de vanilie. Se amesteca bine.
  • Inghetata se bate din 15 in 15 minute, in prima ora, cu un tel sau blender. Dupa aceea, la fiecare jumatate de ora, timp de 2 ore. Aceasta procedura este importanta pentru a nu se forma acele de gheata.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: