Mancaruri: Mancare de pastai cu curcan, Slabuta
Maxim 6049 kb
- 10 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Mancare de pastai cu curcan, Slabuta
- Discuţie reteta Mancare de pastai cu curcan, Slabuta
- curcan, pastai, pastai galbene
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancare de pastai cu curcan, Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 75.9kcal
- 4%Grăsimi 2.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 11.4mg
- 3%Sodiu 75.5mg
- 3%Carbohidraţi 8.3g
- 11%Fibre 3.1g
- 2%Zaharuri 0.8g
- 7%Proteine 6.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
4%
3%
7%
CZE% Mancare de pastai cu curcan, Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Mancare de pastai cu curcan, Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancare de pastai cu curcan, Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda, 530g
- Frunze de patrunjel, 20g
- Ceapa, 485g
- Ceapa verde, 17g
- Ardei gras verde, 133g
- Ulei de masline extra virgin, Iberica, 65.6ml
- Usturoi, 27g
- Rosii, 765g
- Sare de/pentru masa, 4.5g
- Pastai galbene (fasole galbena), proaspete, crude, 2000g
- Marar, 20g
Mod de preparare
- Pastaile galbene se curata de codite si se spala bine.
- Carnea de curcan se taie cubulete mai mici.
- Intr-un vas mare se pun 4 linguri de ulei de masline, se adauga ceapa taiata rondele.
- Cand ceapa devine rumena, se adauga carnea de curcan. Se amesteca si se mai prajeste cam 10 minute, la foc mediu.
- Se adauga pastaile galbene, rupte in doua, se amesteca.
- Deasupra se toarna rosiile pasate, usturoiul pisat, ardeiul gras taiat feliute.
- Se da focul mic si se acopera. Se tine pe foc pana cand mancarica este gata.
- La sfarsit se presara mararul, patrunjelul si ceapa verde tocate marunt, se amesteca si se lasa acoperit 10 minute.
- Se poate servi imediat.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: O mancare gustoasa si sanatoasa in acelasi timp, potrivita pentru intreaga familie.
Nu mi-a plăcut: Fara obiectii.
16.06.2012, ora 06:50Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!