Mancaruri: Pasca fara aluat
Maxim 6049 kb
- 03 Apr 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pasca fara aluat
- Discuţie reteta Pasca fara aluat
- pasca
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pasca fara aluat", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 218.8kcal
- 14%Grăsimi 8.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 1%Sodiu 25.2mg
- 11%Carbohidraţi 25g
- 1%Fibre 0.3g
- 12%Zaharuri 6.1g
- 11%Proteine 9.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
14%
11%
11%
CZE% Pasca fara aluat pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pasca fara aluat pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pasca fara aluat pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente:
- Branza grasa de vaca - 750 gr
- Zahar cu vanilie Bourbon - 24 gr (3 pliculete)
- Fructoza, inlocuitor de zahar - 120 gr (10 linguri)
- Pudra/praf de budinca cu aroma de vanilie - 40 gr
- Smantana 15 % grasime - 200 gr
- Stafide - 100 gr
- Oua proaspete - 5 bucati
- Praf de copt, scazut in sodiu - 5 gr (1 lingurita)
- Faina alba/integrala de grau - 55 gr (5 linguri)
- Zeama de lamaie
- Coaja de lamaie
Mod de preparare
Mod de preparare:
- Intr-un vas am batut spuma ouale.
- Am adaugat zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de lamaie si iar am amestecat bine.
- Am adaugat smantana, fructoza, praful de budinca si iar am mixat bine.
- La sfarsit am pus faina, stafidele, coaja de lamaie taiata bucatele si branza de vaci. Pentru ultima oara se amesteca.
- Toata compozitia am turnat-o intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
- Si am dat-o la cuptor, la foc mic, cam 1 h 30 minute. Trebuie sa fie rumena.
- Apoi, am lasat-o la racit si abia dupa aceea se taie felii.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-2 din total 2
Mi-a plăcut: Are o aroma deosebita datorita lamaii si a stafidelor incat nici nu ai putea crede ca este o pasca dietetica :x Totodata este si satioasa, spre surprinderea mea ;;) Intr\'un cuvant- excelenta! ;;)
Nu mi-a plăcut: Ca este specifica Pastelui deci nu prea se cade sa o fac si in alta perioada a anului :)) :-<
24.04.2011, ora 08:47Mi-a plăcut: imi place sigur o voi inceraca...
Nu mi-a plăcut: poate fructoza ?...sincer tare mult as vrea sa o inlocuiesc dar NU voi face asta.
15.04.2011, ora 08:41Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!