Mancaruri: Prepelite marinate, la gratar
Maxim 6049 kb
- 05 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Prepelite marinate, la gratar
- Discuţie reteta Prepelite marinate, la gratar
- gratar, friptura, prepelita, marinada, prepelite
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prepelite marinate, la gratar", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 13%Calorii 267.3kcal
- 24%Grăsimi 14.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 92.8mg
- 3%Sodiu 81.8mg
- 3%Carbohidraţi 7.3g
- 5%Fibre 1.4g
- 2%Zaharuri 1.2g
- 28%Proteine 24.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
13%
24%
3%
28%
CZE% Prepelite marinate, la gratar pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Prepelite marinate, la gratar pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prepelite marinate, la gratar pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- prepelita, carne si piele, cruda - 470 gr (4 bucati)
- otet de vin rosu - 50 ml
- morcovi, cruzi - 95 gr
- vin alb demi-dulce - 120 ml
- piper negru - 15 boabe
- dafin - 3 frunze
- ceapa - 187 gr
- ulei de masline extra virgin - 9.8 ml (1 lingura medie, supa)
- apa plata - 250 ml
Mod de preparare
- Intr-0 cratita, se amesteca otetul, vinul, apa, uleiul de masline, ceapa taiata rondele, frunzele de dafin, morcovii taiati felii si piperul negru.
- Se adauga prepelitele spalate in prealabil.
- Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 8 ore.
- Se fac la gratar prepelitele.
- Se stropesc cu marinada.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!