Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pulpe de curcan marinate, la cuptor

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pulpe de curcan marinate, la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 11%Calorii 229.3kcal
  • 16%Grăsimi 9.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 124.2mg
  • 23%Sodiu 551.1mg
  • 1%Carbohidraţi 2.6g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 33%Proteine 29.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 229.3
11%
Grasimi 9.8g
16%
Glucide 2.6g
1%
Proteine 29.1g
33%

CZE% Pulpe de curcan marinate, la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pulpe de curcan marinate, la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
11%
Grasimi:
16%
Glucide:
1%
Proteine:
33%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pulpe de curcan marinate, la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

 

 

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele

Se pun intr-o tava de sticta (pentru cuptor): un pahar de vin alb sec, 5 catei de usturoi taiati in 2, jumate de pahar de apa, orice condimente: sare, piper,putina boya, patrunjel, cimbru, 2 fo de dafin, ulei de masline cam cata apa. 

Se amesteca compozitia si se aseaza pulpele dezosate la marinat... se lasa in frigider de azi pana maine.

A doua zi se scurge saramura, insa nu in totalitate si se da la cuptor.... cand sunt aproape gata se pot taia cateva ciuperci sau chiar si intregi si se aseaza sub carne...ca sa nu se usuce..

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: