Mancaruri: Rulada de porc cu ciuperci
Maxim 6049 kb
- 29 Dec 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Rulada de porc cu ciuperci
- Discuţie reteta Rulada de porc cu ciuperci
- porc, ciuperci, rulada, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rulada de porc cu ciuperci", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 152.9kcal
- 8%Grăsimi 5.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 59mg
- 3%Sodiu 69.6mg
- 2%Carbohidraţi 4.1g
- 4%Fibre 1.1g
- 1%Zaharuri 0.3g
- 25%Proteine 21.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
8%
2%
25%
CZE% Rulada de porc cu ciuperci pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Rulada de porc cu ciuperci pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rulada de porc cu ciuperci pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de porc, proaspata, picior (jambon), pulpa (jumatate superioara), carne slaba (degresata), cruda, 1015g
- Ciuperci champignon crude, 145g
- Ardei copt, 240g
- Usturoi, 28g
- Paprika, 0.5g
Mod de preparare
- Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza si pipereaza dupa gust.
- Se da putin prin blender (trebuie sa fie putin sfaramata).
- Se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul uscat si paprika.
- O forma se tapeteaza cu hartie de copt, se aseaza amestecul de carne cu ciupercile intregi, presand bine.
- Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, aprox. 1 ora.
- Dupa ce este gata, se scoate din forma si se lasa la racit.
- Rulada se inveleste in folie de aluminiu si se da la frigider peste noapte.
- A doua-treia zi, rulada este din ce in ce mai buna.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!