Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa crema de dovleac

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa crema de dovleac", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 63.4kcal
  • 8%Grăsimi 4.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 2%Sodiu 56.8mg
  • 1%Carbohidraţi 3.2g
  • 1%Fibre 0.2g
  • 1%Zaharuri 0.7g
  • 3%Proteine 2.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.6 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 63.4
3%
Grasimi 4.9g
8%
Glucide 3.2g
1%
Proteine 2.3g
3%

CZE% Supa crema de dovleac pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa crema de dovleac pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
8%
Glucide:
1%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa crema de dovleac pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Dovleac crud, 465g
  • Sare de/pentru masa, 0.5g
  • Paprika/praf de ardei rosu, 0.1g
  • Apa plata, 850ml
  • Branza cu cheag tare (cascaval) 29% grasime, 70g
  • Frisca lichida, batuta spuma, 100g
  • marar, patrunjel, ceapa verde (optional)

Mod de preparare

Dovleacul se portioneaza, eu l-am taiat in cuburi medii.

Se pune intr-o cratita cu apa pe foc. Se fierbe la foc mic pana cand dovleacul este moale/gata, ~15 minute (depinde de cantitate, in cazul in care vreti sa dublati portiile).

Dupa ce este gata, se ia de pe foc si se lasa putin la racit.

Se mixeaza cu ajutorul unui blender pana la obtinerea unei mase omogene.

Se adauga sare, boia de ardei dulce si frisca (la temperatura camerei, nu direct din frigider).

Se mixeaza inca o data.

Cratita se pune pe foc pentru incalzire (nu se aduce la punctul de fierbere!)

Supa se pune in farfurii, iar deasupra se presara cascaval razuit.

Se pot presara marar, patrunjel sau ceapa verde, tocate marunt.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: