Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa de linte cu marar

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de linte cu marar", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 67.8kcal
  • 3%Grăsimi 1.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 4%Sodiu 106.4mg
  • 4%Carbohidraţi 10.5g
  • 1%Fibre 0.4g
  • 1%Zaharuri 0.4g
  • 4%Proteine 3.9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 67.8
3%
Grasimi 1.8g
3%
Glucide 10.5g
4%
Proteine 3.9g
4%

CZE% Supa de linte cu marar pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa de linte cu marar pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
3%
Glucide:
4%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de linte cu marar pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Linte verde uscata, 320g
  • Ceapa verde (doar "capurile"), 140g
  • Usturoi, 18g
  • Rosii, 225g
  • Dafin, 0.4g (3-4 frunze)
  • Ulei de masline extravirgin, 32.8ml (2 linguri mari)
  • Sare de/pentru masa, 6g
  • Marar, 20g

Mod de preparare

  1. Se spala bine lintea si se pune la fiert.
  2. Dupa ce da un clocot, scurgem si aruncam prima apa si punem lintea in alta apa (fiarta in prelabil intr-o alta cratita), dupa principiul 1 parte de linte pentru 2,5 parti de apa.
  3. Se lasa sa fiarba pentru aproximativ 50 de minute in cratita.
  4. Cand incepe sa fiarba, se adauga cepele taiate marunt, cateii de usturoi tocati, foile de dafin, ulei si se potriveste de sare.
  5. Se mai adauga si rosiile pasate.
  6. Cand supa este gata, se presara mararul tocat marunt. 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
  1. Elenka

    Mi-a plăcut: Foarte buna!

    Nu mi-a plăcut: Nu o poti lua la caserola la servici. Miroase prea bine!

    21.01.2011, ora 16:09

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: