Mancaruri: Supa de linte cu marar
Maxim 6049 kb
- 26 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa de linte cu marar
- Discuţie reteta Supa de linte cu marar
- marar, supa, ciorba, linte
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de linte cu marar", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 67.8kcal
- 3%Grăsimi 1.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 4%Sodiu 106.4mg
- 4%Carbohidraţi 10.5g
- 1%Fibre 0.4g
- 1%Zaharuri 0.4g
- 4%Proteine 3.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
3%
4%
4%
CZE% Supa de linte cu marar pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa de linte cu marar pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de linte cu marar pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Linte verde uscata, 320g
- Ceapa verde (doar "capurile"), 140g
- Usturoi, 18g
- Rosii, 225g
- Dafin, 0.4g (3-4 frunze)
- Ulei de masline extravirgin, 32.8ml (2 linguri mari)
- Sare de/pentru masa, 6g
- Marar, 20g
Mod de preparare
- Se spala bine lintea si se pune la fiert.
- Dupa ce da un clocot, scurgem si aruncam prima apa si punem lintea in alta apa (fiarta in prelabil intr-o alta cratita), dupa principiul 1 parte de linte pentru 2,5 parti de apa.
- Se lasa sa fiarba pentru aproximativ 50 de minute in cratita.
- Cand incepe sa fiarba, se adauga cepele taiate marunt, cateii de usturoi tocati, foile de dafin, ulei si se potriveste de sare.
- Se mai adauga si rosiile pasate.
- Cand supa este gata, se presara mararul tocat marunt.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Foarte buna!
Nu mi-a plăcut: Nu o poti lua la caserola la servici. Miroase prea bine!
21.01.2011, ora 16:09Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!