Mancaruri: Supa de pui cu ou "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 02 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa de pui cu ou "Slabuta"
- Discuţie reteta Supa de pui cu ou "Slabuta"
- pui, supa, ciorba, supa pui, ou
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de pui cu ou "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 24.6kcal
- 1%Grăsimi 0.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 12.4mg
- 5%Sodiu 116.8mg
- 0%Carbohidraţi 1g
- 1%Fibre 0.3g
- 1%Zaharuri 0.4g
- 4%Proteine 3.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
1%
0%
4%
CZE% Supa de pui cu ou "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa de pui cu ou "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de pui cu ou "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Apa plata, 2500ml
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, gatit, fiert, 180g
- Sare de/pentru masa, 6g
- Ardei gras verde, 125g
- Ciuperci champignon crude, 150g
- Ou de gaina, integral, 100g (2 bucati)
- Patrunjel, proaspat, 26g
- Ardei gras, dulce, rosu, congelat, tocat, nepreparat, 100g
Mod de preparare
- Intr-un castron mai maricel se pun la fiert 2500 ml apa.
- Cand apa da in clocot se adauga pieptul de pui fiert, ardei gras verde si ardei gras rosu, toate taiate cubulete.
- Tot atunci se adauga ciupercile taiate felii, se sareaza dupa gust.
- Se lasa sa fiarba la foc mic cam 35 minute.
- Inainte de final se da focul mai mare si se adauga in clocot ouale batute.
- Se amesteca bine, se presara patrunjel tocat si se stinge focul, se lasa castronul acoperit.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!