Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Ghid de utilizare

Calculatorul nutriţional Slăbuţe este cel mai complex calculator nutriţional, cu cea mai mare bază de date alimente şi activităţi fizice din România. Sfaturi personalizate, jurnalizarea meniurilor de alimentaţie şi a activitaţilor fizice, grafice de evoluţie şi alte calculatoare utile, sunt doar câteva facilitaţi pe care le poţi găsi aici pe calorii.slabute.ro

Este unealta ideală pentru a înţelege, monitoriza şi a jurnaliza atât ceea ce mănânci cât şi activităţile tale fizice. Acest calculator nutriţional este destinat atât pentru cunoscători cât şi pentru persoanele care se află încă la începutul drumului spre un stil de viaţă sănătos, corect şi echilibrat.

Am proiectat calculatorul nutriţional Slăbuţe în aşa fel încât să poată fi utilizat cât mai uşor şi să-ţi prezinte toate informaţiile necesare ţie pentru a înţelege cum să mănânci corect (calorii, grăsimi, carbohidraţi, sodiu, etc.) şi cum să-ţi organizezi programul de exerciţii în dependenţă de necesităţile tale. Alimentaţia echilibrată şi nivelul corect de efort fizic sunt calea sigură către un corp sănătos.

În continuare îţi vom prezenta câteva sfaturi care să te ajute în utilizarea calculatorului nutriţional Slăbuţe.

  1. Noţiuni de bază în utilizare

    Îţi prezentăm câteva noţiuni de bază despre cum poţi beneficia uşor şi rapid de calculatorul nutriţional Slăbuţe.

Această pagină este în construcţie. Nu uita să revii pentru noi sfaturi despre cum poţi utiliza cel mai bine calculatorul nutriţional Slăbuţe ca să trăieşti sănătos şi să te alimentezi corect.


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: