Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Cum trăiesc sănătos?

Te-ai săturat de metodele de slăbit nocive, care mai mult îţi dăunează decât te ajută? Vrei să adopţi un stil de viaţă sănătos? Vrei să sprijini şi să te sprijine la nevoie o comunitate de slăbuţe, gata să-ţi sară în ajutor? Lasă-te ajutată şi câştigă experienţă! În timp chiar tu poţi ajuta alte slăbuţe! Cum? Este foarte simplu, urmează câţiva paşi simpli de mai jos:
 1. Studiezi forumul şi te documentezi

  În comunitatea slăbuţelor există informaţii complete, sfaturi şi experienţe despre cum să te alimentezi corect, cum să faci sport şi să slăbeşti sănătos, de aceea primul pas este să te documentezi atent pe portal şi forum, învăţând cât mai multe lucruri utile din experienţele şi sfaturile slăbuţelor.

 2. Te decizi şi te înregistrezi în comunitate

  Ai citit cu atenţie informaţiile de pe portal, experienţele slăbuţelor legate de alimentaţie, sport, slăbit sănătos şi ţi-ai făcut notiţe legat de subiectele şi problemele care te interesează? Ţi-a plăcut şi ai decis să te înregistrezi? Este timpul să faci pasul ... şi să te alături comunităţii slăbuţelor.

 3. Iţi stabileşti un target de slăbit real şi sănătos

  În cazul în care doreşti să slăbeşti sănătos, primul lucru pe care trebuie să-l faci, este să-ţi stabileşti un target de slăbit real şi sănătos. Vor fi multe tentaţii să alegi calea greşită, fii o slăbuţă inteligentă şi alege să asculţi pe Slăbuţa şi slăbuţele cu experienţă din comunitate, pentru că ele îţi pot oferi ajutorul necesar.

 4. Scrii la profil aceste date ca să poţi fi ajutată

  Te-ai decis asupra target-ului de slăbit şi asupra dietei pe care vrei s-o urmezi? Notează toate aceste date la profilul tău din comunitate, ca să poţi beneficia mai uşor atât de ajutorul slăbuţelor din comunitate, cât şi de uneltele avansate.

 5. Iţi faci un plan alimentar corect şi sănătos

  O alimentaţie corectă şi sănătoasă este cheia succesului în drumul către slăbuţa din tine. Pe Slăbuţe vei găsi toate informaţiile de care ai nevoie pentru ca să înţelegi mai bine şi să-ţi poţi stabili un plan alimentar corect şi sănătos.

 6. Iţi faci un plan de activităţi fizice

  Dacă vrei să slăbeşti sănătos, atunci trebuie să ştii că mişcarea este importantă, sănătoasă şi necesară în lupta cu kilogramele. Calculatorul de consum calorii pentru activităţile fizice, îţi poate fi foarte util. Poţi calcula numărul de calorii consumate şi ajusta corespunzător alimentaţia sau nivelul de activitate fizică.

 7. Ţii sub control caloriile folosind calculatorul

  Fie că vrei să slăbeşti sănătos sau doar să te menţii la greutatea actuală, calculatorul de calorii şi valori nutriţionale, de pe Slăbuţe, va fi un mare ajutor in monitorizarea alimentaţiei tale zilnice. Facilitatea de a publica meniul în forum sau de a-l salva in agenda de meniuri, te ajută să te sfatuieşti cu slăbuţele mult mai uşor.

 8. Studiezi rezultatele şi faci ajustările necesare

  Este important să-ţi monitorizezi rezultatele. Cântereşte-te, verifică-ţi meniurile, analizează-ţi activitatea fizică, discută rezultatele obţinute cu slăbuţele din comunitate şi asigură-te că vei slăbi sănătos cât ţi-ai propus. Faci parte dintr-o comunitate cu multe rezultate reale, care sigur te poate învăţa şi sfătui multe lucruri utile.

 9. Salvezi meniul în calendar şi urmăreşti evoluţia ta

  Facilitatea de a salva ce mănânci zilnic în agenda ta de meniuri, te ajută foarte mult. Poţi analiza ce ai mâncat, poţi vedea unde ai greşit şi poţi publica foarte uşor meniul tău în forum pentru a te sfătui cu celelalte slăbuţe ca să primeşti sfaturi sau să faci schimb de experienţă.

 10. Dacă ai nelămuriri ... întrebi slăbuţele

  Slăbuţa, Slăbuţele Moderator şi celelate slăbuţe cu vechime din comunitate au experienţă în a oferi sfaturi în alimentaţie, sport şi stil de viaţă sănătos. Până acum s-au slăbit cu succes peste 18000 de kilograme, de aceea dacă ai nelămuriri, este simplu ... întrebi slăbuţele.

 11. Nu renunţi şi continui de la pasul 3

  Nu trebuie să-ţi faci griji dacă ai ajuns într-un moment de impas şi încă nu ai scăpat de toate kilogramele pe care le-ai stabilit la target. Ai alături de tine o comunitate de super-slăbuţe cu experienţă şi cele mai tari unelte care te pot ajuta în visul tău de a deveni slăbuţă. Mai încearcă încă odată de la pasul 3!

Succes!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: