Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Dulciuri: Ecler Maru

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ecler Maru", din categoria "Dulciuri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 18%Calorii 350kcal
  • 15%Grăsimi 9.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 0.5mg
  • 9%Carbohidraţi 21.2g
  • 0%Fibre 0.1g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 350
18%
Grasimi 9.5g
15%
Glucide 21.2g
9%
Proteine 2.9g
3%

CZE% Ecler Maru pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ecler Maru pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
18%
Grasimi:
15%
Glucide:
9%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ecler Maru pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Informaţii

Aluat fiert clasic dupa reteta: 75ml apa, 75 ml lapte, un varf sate, 60g unt 80% grasime, 120g faina, 3 oua(150g)

Crema vanilie de patiserie : 50ml lapte, 40g amidon, 250g zahar, 6 galbenusuri, baton vanilie/1 zahar vanilat /esenta. 

Descrierea producător

Aluat: Se pun la fiert intr-o cratita cu fund gros : laptele, apa si untul. Cand da in fiert se da focul mic si se adauga faina in ploaie si se amesteca energic pana dispar cocoloasele. Apoi se gateste pe fic mic, amestecand aluatul cu o paleta pana pe fundul cratitei ramane o pelicula uniforma albicioasa. Se da de pa foc se lasa la racorit. La temperatura camerei se adauga ouala pe rand si se mixeaza dula fiecare. Se pune in tava cu posh. 

Crema : Zaharul, amidonul se amesteca cu galbenusurile intr-o cratita. Laptele se da in fiert cu batonul de vanilie. Duoa6ce sa damfuit cu vanilia turnam laptele peste crema de oua si zahar  in fir subtire si amrstecam bine apoi mutam cratita le foc si amestecam pana obtinem o crema consistenta. 

Păreri despre aliment

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: