Mancaruri: Anghinare cu cartofi, menta si usturoi verde
Maxim 6049 kb
- 09 Apr 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Anghinare cu cartofi, menta si usturoi verde
- Discuţie reteta Anghinare cu cartofi, menta si usturoi verde
- usturoi, cartofi, menta, anghinare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Anghinare cu cartofi, menta si usturoi verde", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 45kcal
- 2%Grăsimi 1.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 3mg
- 3%Carbohidraţi 7.6g
- 7%Fibre 2g
- 1%Zaharuri 0.7g
- 2%Proteine 1.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
2%
3%
2%
CZE% Anghinare cu cartofi, menta si usturoi verde pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Anghinare cu cartofi, menta si usturoi verde pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Anghinare cu cartofi, menta si usturoi verde pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 7 buc anghinare
- 50 ml ulei de masline
- 4 cartofi medii
- usturoi verde 30 g
- menta proaspata 20 g
- 1200 ml apa
- 500g suc de rosii conservata fara sare
Mod de preparare
se curata cartofii, cele 7 buc de anghinare(atentie cum le curatati, eu le-am taiat pe din doua ca sa nu am surprize ca au facut acel puf la interior)
se pun in oala se pune uleiul , menta , usturoiul apa si sucul de rosii(atat cat sa le acopere) se condimenteaza dupa gust si se fierb la foc mediu pe ochiul de la aragaz aproximativ jumatate de ora. Foarte gustos si rapid de facut acum in post.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!