Mancaruri: Ardei umpluti cu carne si ciuperci alla VentoFreddo
Maxim 6049 kb
- 20 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ardei umpluti cu carne si ciuperci
- Discuţie reteta Ardei umpluti cu carne si ciuperci alla VentoFreddo
- carne, ciuperci, ardei umpluti
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ardei umpluti cu carne si ciuperci alla VentoFreddo", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 82kcal
- 7%Grăsimi 4.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 4.9g
- 3%Fibre 0.7g
- -%Zaharuri -g
- 7%Proteine 6.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
7%
2%
7%
CZE% Ardei umpluti cu carne si ciuperci alla VentoFreddo pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ardei umpluti cu carne si ciuperci alla VentoFreddo pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ardei umpluti cu carne si ciuperci alla VentoFreddo pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
ardei gras galben-553 gr, carne tocata 50%vita, 50%porc-390gr, 1 ou-60 gr, ciuperci in conserva feliate-80 gr, marar-2gr, piper-2gr, patrunjel verde-8 gr,sare-o lingurita cu varf, ceapa uscata-120 gr, suc de rosii fara zahar-500 ml, apa cat sa ii acopere
Mod de preparare
Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata, oul , sare, piper, ciupercile maruntite, condimentele, se umplu ardeii f bine, se pune capac din felii de rosii(eu am pus capacelele ardeilor), se aseaza intr-o oala, se acopera cu apa, se adauga sucul de rosii, se acopera cu o farfurie grea(sa-i tina la fund nemiscati cand fierb).Se fierb 30 minute cca..nu am fost atenta cat.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!