Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Batoane cereale Nana

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Batoane cereale Nana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 22%Calorii 433.3kcal
  • 31%Grăsimi 19g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 25%Carbohidraţi 60.5g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 5%Proteine 4.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 433.3
22%
Grasimi 19g
31%
Glucide 60.5g
25%
Proteine 4.5g
5%

CZE% Batoane cereale Nana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Batoane cereale Nana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
22%
Grasimi:
31%
Glucide:
25%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Batoane cereale Nana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

 

Mod de preparare

1 Incingeti cuptorul la foc potrivit - 150-160 grade

2 Pe focul aragazului, intr-o craticioara topim untul, mierea si zaharul la foc mic si le lasam sa fiarba incet 2-3 minute

3 se incorporeaza musli in amestecul de zahar, unt si miere

4 se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt cerata, cu fata cerata in sus, unsa cu 3-4 picaturi de ulei

5 presam bine, cu o spatula, compozitia si o dam la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit (150-160 grade)

6 Lasam compozitia sa se raceasca putin si o taiem, cu mare grija, in forma de batoane potrivite.

Dupa ce s-a racit complet, fiecare baton, separat, se inveleste in folie de plastic alimentara pentru a se pastra cat mai moi

Se poate topi ciocolata si se poate glazura cate una din fetele batoanelor, dar, nu uitati sa adaugati numarul de calorii corespunzator ciocolatei pe care o adaugati

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: