Mancaruri: Batoane cu secara si nuca de cocos
Maxim 6049 kb
- 26 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Batoane cu secara si nuca de cocos
- Discuţie reteta Batoane cu secara si nuca de cocos
- desert, cocos, stafide, baton, secara, batoane
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Batoane cu secara si nuca de cocos", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 202kcal
- 13%Grăsimi 8.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 11%Carbohidraţi 26.1g
- 1%Fibre 0.3g
- 10%Zaharuri 5.2g
- 8%Proteine 6.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
13%
11%
8%
CZE% Batoane cu secara si nuca de cocos pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Batoane cu secara si nuca de cocos pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Batoane cu secara si nuca de cocos pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 240gr fulgi secara Sanovita(296kcal/100gr)
- 40gr migdale crude Stilla Natura
- 80gr cocos Carrefour
- 80gr stafide
- 800ml lapte integral(se poate folosi si degresat pt a mai scade din kcal)
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita esenta vanilie
Mod de preparare
Migdale se maruntesc sau se pot cumpara deja feliate.
Se amestesca ingredientele uscate,se adauga laptele si esenta de vanilie.
Se lasa la repaos 2h pt a absorbi fulgii tot laptele.
Se preseaza continutul intr-o tava cu hartie de copt si se pune in cuptor la 160grade pt 30min sau pana compozitia devine aurie.
Se lasa la racit 30min si apoi se taie in batoane.
Arata mult mai bine decat in poza si sunt gustoase daca va place cocosul
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!