Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Batoane cereale a la Magda

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Batoane cereale a la Magda", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 11%Calorii 221kcal
  • 10%Grăsimi 6.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 14%Carbohidraţi 32.7g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 9%Proteine 8.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 221
11%
Grasimi 6.2g
10%
Glucide 32.7g
14%
Proteine 8.1g
9%

CZE% Batoane cereale a la Magda pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Batoane cereale a la Magda pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
11%
Grasimi:
10%
Glucide:
14%
Proteine:
9%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Batoane cereale a la Magda pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • faina macinis integral Dobrogea
  • tarate de grau
  • fulgi de ovaz
  • 3 mere taiate cubulete minuscule+ scortisoara din abundenta
  • prune uscate
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu /sau in plic de drojdie
  • 1 cana de apa calduta

Mod de preparare

Faina o adaug fara masura, pana ce iese un aluat (care nu seamana deloc cu aluatul de paine, ca e lipicios si are alta consistenta) care poate fi luat cu lingura uda si trecut cu mainile ude prin farfuria cu fulgi de ovaz, secara sau orz.

Apoi pun batonul direct pe tava cu hartie de copt.

Le coc la foc potrivit, pana ce trec proba scobitorii.

Foarte inportant e ca dupa ce s-au facut(atentie sa nu ramana crude la mijloc!!!), scot tava si o acopar cu un prosop si las asa sa se raceasca.

Cand s-au racit complet le pun intr-o punga de plastic si le pastrez cam 8 zile in frigider fara probleme!

Dar,trebuie sa fie coapte bine, ca daca sunt umede la mijloc, s-ar putea sa nu iti tina asa de multe zile!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: