Mancaruri: Branza topita de casa
Maxim 6049 kb
- 10 Jun 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Branza topita
- Discuţie reteta Branza topita de casa
- branza, branza topita
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Branza topita de casa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 180.5kcal
- 16%Grăsimi 10g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 3%Carbohidraţi 6g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 18%Proteine 16g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
16%
3%
18%
CZE% Branza topita de casa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Branza topita de casa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Branza topita de casa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 500 g branza de vaci
- 1 lingurita bicarbonat
- 100 g unt
Mod de preparare
Bicarbonatul se amesteca cu branza si se lasa minim 2 ore, apoi se pune pe aburi impreuna cu untul pana se topeste si se omogenizeaza
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!