Mancaruri: Budinca de branza ca la mama acasa
Maxim 6049 kb
- 19 Feb 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Budinca de branza ca la mama acasa
- Discuţie reteta Budinca de branza ca la mama acasa
- branza, budinca
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca de branza ca la mama acasa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 13%Calorii 254kcal
- 25%Grăsimi 15.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 7%Carbohidraţi 16.1g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 12%Proteine 10.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
13%
25%
7%
12%
CZE% Budinca de branza ca la mama acasa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Budinca de branza ca la mama acasa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca de branza ca la mama acasa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Branza de vaci - 600 gr;
- Smantana 20% - 400 gr;
- Gris - 6 linguri;
- Zahar - 3 linguri;
- Oua - 4 buc.;
- Praf de copt - 1pac.;
- sare, vanilie, coaja rasa de lamaie sau scortisoara, dupa gust.
Mod de preparare
Se amesteca brinza cu 3 oua, se adauga grisul, zaharul, vanilia, sare si praful de copt.
Se tapeteaza o forma cu margarina si gris.
Intr-un vas se amesteca smantana cu 1 ou.
Brinza se aseaza bine in tava, se adauga deasupra smantana batuta cu ou.
Se pune la cuptor la temperatura de 200 grade C.
Budinca este gata cind formeaza o crusta aurie. Pofta Buna!!!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!