Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Budinca de orez la cuptor, by Didi

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca de orez la cuptor, by Didi", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 168kcal
  • 7%Grăsimi 4.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 11%Carbohidraţi 25.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 7%Proteine 6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 168
8%
Grasimi 4.3g
7%
Glucide 25.9g
11%
Proteine 6g
7%

CZE% Budinca de orez la cuptor, by Didi pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Budinca de orez la cuptor, by Didi pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
7%
Glucide:
11%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca de orez la cuptor, by Didi pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 300 gr orez
  • 1 l lapte Casa buna, 1,5% grasime
  • 4 oua de gaina
  • 46 gr margarina WIesana light
  • 1 lingurita esenta
  • 7 ml indulcitor lichid
  • 12 gr unt
  • 7 gr pesmet
  • 50 gr zahar

Mod de preparare

Punem laptele rece impreuna cu orezul la fiert.Fierbem pana cand bobul d eorez este moale.Adaugam 4 galbenusuri, indulcitorul, margarina, esenta si amestecam pana la omogenizare.

Batem spuma albusurile, le adaugam si pe ele si mestecam bine pana cand compozitia capata consistenta si se omogenizeaza complet.

 

Tapteam o forma cu hartie de copt, ungem cu putin unt apoi punem o lingura de pesmet, tapetam bine forma si aruncam surplusul de pesmet.Adaugam compozitia in forma si presaram 2 linguri de zahar deasupra.O dam la cuptor si o coacem pana cand devine aramie si zaharul se caramelizeaza.

Se serveste rece, ca atare, cu dulceata sau frisca.

 

Pofta mare!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: