Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Paste: Cannelloni bio din grau dur, Byodo

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cannelloni bio din grau dur, Byodo", din categoria "Paste", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 18%Calorii 350kcal
  • 2%Grăsimi 1.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 30%Carbohidraţi 72g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 14%Proteine 12.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 350
18%
Grasimi 1.5g
2%
Glucide 72g
30%
Proteine 12.1g
14%

CZE% Cannelloni bio din grau dur, Byodo pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Cannelloni bio din grau dur, Byodo pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
18%
Grasimi:
2%
Glucide:
30%
Proteine:
14%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cannelloni bio din grau dur, Byodo pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Informaţii

100% gris din grau dur. Fara ou

Descrierea producător

Timp de fierbere:1 - 11 minute

Paste Superioare Cannelloni Bio 250 Gr Byodo NaturkostBIO Paste Cannelloni din faina grisata 250g Taiteii deschisi la culoare sunt numiti de catre italieni semola si sunt alcatuiti din graunte de faina si germeni.Acesti germeni sunt bogati in proteine, grasimi (ulei de germen) si vitamine, in special vitamina B. Amestecul special din diferite soiuri de grau, apa de fantana si o uscare lenta sunt secretul pastelor superioare.

 

 Mod de preparare Cannelloni cu spanac: Umplutura: 1,2 kg spanac inghetat, 300 g cascaval gouda proaspat, 5 salote, 4 catei de usturoi, 500 g ricotta, 4 oua, sare, piper proaspat macinat. Grasime pentru forma si 2 pachete de Cannelloni a cate 250 g. Sos: 120g unt, 120g faina, 1/2 L lapte, 1 l fiertura de legume, 200 g cascaval Gouda proaspat, 2 oua, 5 linguri parmezan ras. Preparare umplutura:Spanacul se dezgheata si se taie. Se rade cascavalul. Salotele si usturoiul se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune umplutura cu o lingura in tuburile de cannelloni si apoi se aseaza cannelloni in tava tapetata. Preparare sos:Se incalzeste untul intr-o oala si se dinstuie faina prin amestecare. Se adauga incet laptele si fiertura de legume. Se ia de pe aragaz si se lasa la racit. Se rade cascavalul si se adauga impreuna cu ouale in sos. Se adauga sare si piper dupa gust. Sosul se toarne peste Cannelloni si se presara parmezan.Se lasa la copt la 175 grade C cca 30 de minute.

Păreri despre aliment

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: