Mancaruri: Carne de pui la gratar
Maxim 6049 kb
- 16 Oct 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piept de pui
- Discuţie reteta Carne de pui la gratar
- carne, pui, gratar, friptura
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Carne de pui la gratar", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 165kcal
- 6%Grăsimi 3.6g
- 5%Grăsimi saturate 1g
- Grăsimi polinesaturate 0.8g
- Grăsimi mononesaturate 1.2g
- Colesterol 85mg
- 3%Sodiu 74mg
- 0%Carbohidraţi 0g
- 0%Fibre 0g
- 0%Zaharuri 0g
- 35%Proteine 31g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
6%
0%
35%
CZE% Carne de pui la gratar pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Carne de pui la gratar pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Carne de pui la gratar pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
250 grame piept de pui ( dezosat , fara piele )
fara adaos de ulei , unt sau alte grasimi
condimentat cu ierburi aromate si foarte putina sare
Mod de preparare
Piept de pui dezosat , fara piele , gatit pe gratar , fara adaos de ulei si condimentat cu ierburi aromate si putina sare.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!