Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Cascaval de casa CaSy

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cascaval de casa CaSy", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 27%Calorii 541.5kcal
  • 75%Grăsimi 46.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 47.6mg
  • 28%Sodiu 678.8mg
  • 2%Carbohidraţi 4.2g
  • 0%Fibre 0g
  • 0%Zaharuri 0g
  • 23%Proteine 20.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 541.5
27%
Grasimi 46.2g
75%
Glucide 4.2g
2%
Proteine 20.3g
23%

CZE% Cascaval de casa CaSy pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Cascaval de casa CaSy pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
27%
Grasimi:
75%
Glucide:
2%
Proteine:
23%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cascaval de casa CaSy pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • - 350 ml lapte 1.5% grasime
  • - 500 g branza vaca dulce
  • - 1 ou
  • - 200 g unt
  • - 1/2 lingurita sare
  • - 1/2 lingurita bicarbonat

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert si dupa ce da in clocot su adauga branza de vaca dulce si se fierbe 10 minute. Se pune la scurs intr-un tifon timp de 30 minute.

Galbenusul se freaca cu unt, sare, bicarbonat, se adauga albusul batut spuma.

Compozitia obtinuta se amesteca cu branza scursa si se pune la fiert in bay marine timp de 10 minute dupa care se toarna in forma (eu am pus intr-un castronel) si se lasa sa se raceasca.

Apoi se pune la frigider.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: