Mancaruri: Chiftelute de dovlecei cu cascaval
Maxim 6049 kb
- 06 Aug 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chiftelute de dovlecei cu cascaval
- Discuţie reteta Chiftelute de dovlecei cu cascaval
- cascaval, dovlecei, chiftelute
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chiftelute de dovlecei cu cascaval", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 13%Calorii 262.5kcal
- 19%Grăsimi 11.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 14%Carbohidraţi 33g
- 4%Fibre 1.1g
- -%Zaharuri -g
- 10%Proteine 9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
13%
19%
14%
10%
CZE% Chiftelute de dovlecei cu cascaval pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chiftelute de dovlecei cu cascaval pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chiftelute de dovlecei cu cascaval pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 1 dovlecel Zucchini mediu (700 gr)
- 2 oua de gaina medii
- 50 gr cascaval
- 125 gr faina alba
- condimente: boia, piper, vegeta, sare
Mod de preparare
Se curata dovlecelul, se razaluieste pe razatoarea mare (cu sau fara samburi, dupa preferinta si dupa cat de tanar e dovlecelul). Se lasa 15-30 min sa lase apa, dupa care se stoarce de acea apa - cu cat mai stors cu atat mai bine.
Se razaluieste peste dovlecel cascavalul, se pune faina si ouale, unul cate unu. Se amesteca cu o lingura. Daca compozitia iese prea moale, se poate folosi doar un ou (de aceea am zis ca oule se pun unul cate unu).
Apoi se pune o tigaie cu ulei pe foc, cand e incinsa se pun chiftelutle. Se pot doza folosind o lingura normala, de supa (o lingura de aluat -> o chifteluta).
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!